Like

Mina skor är så perfekt johanniga! Gillar gillar

Från Topshop.



Svart på vitt.

Såhärva att jag skriver alltid. Sover med en anteckningsbok bredvid sängen, ofärdiga meningar på var och varannan pappersbit. Ja och nu har jag haft en väldigt bitter helg med alldeles för mycket missförstånd, så häromdagen längtades det som tusan till något annat.

Bra att sådana dagar går lika fort som de kommer!

 

 


No more red

För intresserade så är jag inte längre sådär rödhårig =)

Det känns roligare att vara lite ljusare nu inför sommaren! Eller det är typ sommar. Gick barbent igår!

Tjoho!


Snyggtummen!



Idag flyttar hanna så igårkväll hejdåpicnickade vi
Hela två tunnelbanestationer och en bussresa bort ska hon bo & jag är avis för jag vill också göra nåt nytt
Haha, idag är en bitter dag för jag räknar dagar. Hejhopp, nu ska vi rycka opp oss och göra något av dagen.
=)

Blue skies





Min London-familj är fortfarande fast i Spanien och flyger hem imorgon, och passande nog så fastnade Brittas familj också där nere. Firade den oplanerade ledigheten med att åka till Regents Park och promenera genom halva London... Allt ligger alltid runt hörnet så tunnelbana kan man lika gärna skippa har jag kommit fram till! Mycket trevligare att strosa längs alla smågator istället=)

Saxen ska leka i mitt hår imorgon. 40 punds rabbat har jag lyckats sno åt mig så jag har slagit till med salongfärgning!

Morning sun

Godmorgon!

Idag har jag gett mig själv en rejäl sovmorgen och det var så tyst när jag vaknade. Inga flyg som dånar en gång i minuten över huvudet!

Koftan hittade jag på Sunday Up Market i Brick Lane för endast £5. Håret är dagen-efter-hår, tänk vad fint det blir ibland! Och så jag önskar att jag hade lite lockar... Wellwell. Idag tänkte jag städa upp huset lite och läsa en bok, see u later!

 


Be yourself live your dreams

Jag funderar fram och tillbaka på nästa höst. Inget fel på utbudet, just nu har jag tusen idéer känns det som. Jag har sökt till universitetet & bibelskola, och jag söker jobb i sydeuropa och norge. Efter idag kan jag tänka mig att stanna i london. Jisses så många möjligheter man har. Och ändå är det så svårt att spika något!

För övrigt, om det här flygkaoset fortsätter så ser det ut som att min familj här inte kommer hem på tisdag. Det kommer bli katastrof för dem med fyra ungar, även om jag måste medge att jag trivs med tanken på att för en gångs skull är alla lika. Spelar ingen roll om du är kanonrik. Känns vettigt!




Jag och Karin åkte till Camden town och hittade till Primrose hill idag. Sikken pärla! Strosade runt bland snyggt folk, uteserveringar och fina hus. Sedan har jag haft över alla fina flickor här för att ha spelkväll. Imorgon bitti drar skolan igång igen efter påsklovet. Hoppas på det bästa!
=)

Shake your hips

Hejhej!
Jag har så roligt nuförtiden att det inte är klokt. Bara älskar allt, allt, allt. Det är en konstig känsla...
Så blir det nog när man har semester, solsken och ett sju rum fler än man behöver. Livet bara leker!
Och såhär snabb har jag väl aldrig varit med att uppdatera men det här har jag gjort idag;















Vi gick ner till Themsen för att åka gratisbåt, men det visade sig vara fler som hade tänkt samma sak. Så inget båtåkande, men väl en heldag i solen. Varenda en andades sommar idag och en barnvaktskväll har aldrig känts så omotiverad - trots extrapengarna! =) Nu är det sovdags och jag leker med tanken på att gå ut och springa imorrn bitti...hmm..
xx

En bildbomb.

Förra helgen hade jag Madde här så nu kommer en rejäl bildbomb.


Tjoho!


Vi promenerade i Richmond Park till Richmond på fredagsmorgonen. Och det var sommarvarmt för både jacka och kofta åkte av tillslut.


Invigning av uteserveringarna. Vi åt på Pret a Manger...


...flera gånger.


På eftermiddagen jobbade jag ett par timmar. Vi tog barnen till parken och än en gång blev jag påmind om hur mycket jag saknar jobbarkompisar! Även om W är det sötaste jag sett så blir det inte mycket intelligenta konversationer.. =)


Kvällen spenderade vi i nordöstra london och jag hamnade i en feminist- och killar-är-djur-fas. Sightseeingen gjorde vi när vi tyckte att vi hade tid, det vill säga på natten.


Carnaby street


Här och var finns det väldigt fina hus. Vem vill inte ha ett rosablommigt liksom?


Japp jag tycker om henne tokigt mycket!


Lina flyttade till Cornwall samma helg så det passade fint med en återföreningsfika i väntan på hennes tåg (det visade sig att hon flyttade till paradiset??). & fotoautomaten har sin historia den också.


Nattnatt vid Themsen


Brick Lane market är så himla värt!


Absolute vintage är en galen butik, här är det fullproppat med snygga läderväskor och skor och sådant som man i Norrköping måste gå på storjakt efter.


Vi fikade i Notting Hill och Madde förde dagbok.

Ja alltså bra helg. Det är så simpelt att umgås med folk man känner sen innan! Men det bästa är att det känns okej att juni närmar sig för jag har inte tappat Sverige helt även om det känns som så ibland.

Nu ska jag pricka av alla att göra-punkter på listan jag har. En hel vecka med tomt hus, hög musik mitt i natten och odiskad disk njuter jag av för tillfället!


Påsklov



Barnen är på 2-veckors påsklov så just nu jobbar jag sanslöst mycket. Det är underligt att 11-timmarsdagar inte känns mer än det gör, men det lär bero på att barnen i den här familjen förvandlas till änglar så fort det är ledigt. Och tur är väl det! Igår hade vi inte bara vår utan sommarvärme här, så vi spenderade dagen i trädgården, på cyklar, på rollerblades och... ja ni fattar. Mötte upp två aupairflickor och såg Remember me på kvällen, och jag tyckte verkligen om den, speciellt slutet! & idag har jag varit på bio med Jemima och Hugo, Nanny McPhee för den intresserade. Så himla mysigt har vi haft det!

Nu är de borta ett par timmar och jag har varit ute och sprungit längs Themsen. Jag njuter av mina springturer mer och mer och det är väl på tiden att jag hittar ett hälsosmat nöje tycker jag! Imorrn kommer Madde och hälsar på och jag ser fram emot en riktig londonhelg!

=)


Hejhej

till vinterns hjältar
det är sällan vi har fler än 16 grader i det här huset,
så de här sköna från urban outfitters har nog varit bästa investeringen på länge!

till min hobby
med jämna mellanrum blir jag så lässugen att jag måste slå på stort och såhär såg det ut häromdagen.
just nu plöjer jag stieg larssons böcker, de är riktigt bra!

till favoritringen
sådär enkelt bra

till pastellerna
vad som helst blir mycket roligare med lite färg på fingrarna!
ännu bättre blir det när det är ett så billigt sätt att piffa till vardagen på =)

=)

Morning april

helluhellu

Lever och hänger med min bästis


RSS 2.0