Vår!

"look it's snowing!" sa Hugo härommorgonen när jag drog upp persiennerna.

felfelfel! våren har helt plötsligt exploderat och hur lycklig blir man inte?

 

 


Rekommenderat

Jag älskar Dermalogicas produkter! Fungerar verkligen på torr&känslig hy som min, men mest för att de är så fantastiskt dryga. Ansiktstvålen fick jag i julklapp för över ett år sedan och använder den fortfarande. Det kompenserar definitivt för priset =)!


Naw!

Med risk för att låta som en mor, titta vad fina!

Skokärlek...

 

Det var verkligen på tiden att investera i ett par nya. Converse är livet!


tänk sjukaste grejjen ever. tänk att ta ledigt! på en ONSDAG!

Underbart med helg, som alltid!

Har precis kommit hem efter lite barnvaktande & med extrapengar till Paris. Willoughby fnittrar eller drömmer mardrömmar på våningen under, kan inte riktigt bestämma mig för vilket. Jag har haft en underbar vecka! Attfå se solen kan vända på vad som helst! Hanna och jag picknickade & körde på med den vanliga au pair-jargongen, det var fasligt roligt där på parkbänken. & det här är det konstigaste året ever.

Nu är det verkligen läggdags, ska se om jag kommer upp för en springrunda imorrn! Att springa går som på räls just nu, det är riktigt härligt!


We could live on the moon

Alltså barn, barn, barn. Sötaste på hela jorden typ. Idag.

Och äntligen har solen hittat hit! Vår vår vår!


Starbuckskoppen

Helgen flög förbi men har varit bra, bra, bra!
Jag, Nikki och Britta gjorde något brittiskt och gick på komediklubb, det var ungefär så roligt att jag har träningsvärk i käkarna. Stört kul! & på lördagsmorgonen fick min springtur ta en omväg när themsen visade sig ha svämmat över och trollat bort stigen. Jag tjänade extrapengar på kvällen som försvann inne på zara tidigare idag. Min frukostdejt var bakis så jag satt och läste på starbucks i min ensamhet tills hon dök upp. Nu har jag landat här på trappen, det enda stället med internet på tredje våningen, efter middag på japanska wagamama.
Det har varit en fin helg och jag är glad i själen.

RSS 2.0