Göteborgspåsk 2011

Yeah!

Stockholm

Hello,
Hade förra veckan praktik hos S:t Clarakyrkan i Stockholm tillsammans med underbara Rebecka och Josefin.
Sinnes vad saker kan vändas upp och ner på fem dagar. Sådan varm och öppen kyrka, sjukt lärorikt och uppmuntrande att få vara där (åk dit och hälsa på om ni kan!)! Träffade käre Nate en del också, så kul! Är nu i nåt tillstånd av konstant glädjerus efter att ha fortsatt en bra vecka med en rolig utbildningshelg på blivande sommarjobbet och tre dagar av catch-ups med favoriter. Imorgon ska vi bege oss mot Göteborg för påskfirande med släkten (känns som jag bor i en resväska?). kramis!

Köpenhamn

I helgen flög jag ner till Köpenhamn för att hälsa på min kära vän Britta!
.
Skönt väder och crepes på torget.
.
På lördagen åkte jag iväg för att hälsa på min gammelfaster som också bor i Köpenhamn. Jordens sötaste och coolaste åttiosexåring!
Vi pallrade oss iväg för att hälsa på mammas kusin, som jag aldrig träffat. Sjukt kul att lära känna danska sidan av släkten som jag aldrig träffar!
Skattkammarön som musikal, på danska dessutom. Jag, Britta och tioåringarna.
Mysig weekend!

Svart och vitt och lite solsken

.
Få saker gör mig mer lycklig än friska vårvindar och årets första fågelkvitter.
Alldeles fantastiskt såhär i tider av en större mängd skolarbete (för att vara folkis dådå, förstås)! Försöker också skapa nåt slags vårprojekt av att vara lite mer eftertänksam och ekonomisk och införskaffade en kjol för endast femtiolappen på en lite second hand-butik, fint. Nu ska jag snart sätta mig på ett plan till Köpenhamn. Hoppas på sol!
.

RSS 2.0