Finbesök långt från söder

.
Ja, så att Madde kom till Stockholm!
Vi bodde tillsammans och delade rum när jag var i England 2008 och har inte träffats på över två år eftersom hon bor långt nere i Tyskland. Och vad roligt det var att ses igen! Vi bodde på ett mysigt hostel och var ute och åt och shoppade en massa (i första snön till min förtvivlan, den kom för tidigt). Mycket att ta igen och lite för kort men riktigt trevliga dagar. Gång på gång blir jag så glad att det går att hålla kontakten såhär, det är så härligt!
.

Afrikadröm

Hej alla!
Idag har jag jobbat... det är det enformigaste jag vet skulle man nog kunna säga. :)
Till något roligare:
.
Jag skulle så gärna vilja åka och hälsa på min kompis Mike som numera bor i Tanzania till våren eller så!
Tänk att en så vacker världsdel kan vara så fattig. Medelåldern till exempel är 17,5 år.
Tyvärr verkar han vara okontaktbar för tillfället så jag väntar på livstecken.
.
Det skulle nog vara en liten dröm. När jag var liten ville jag alltid hälsa på fadderbarnen vi hade
och det var ungefär som att vilja åka till Pluto, omöjligt liksom. Och helt plötsligt så går det
om man vill! Jag hoppas hoppas hoppas!

Jag vill ha svenssonvardag.

Det bara damp ner helt plötsligt, att nu är jag trött på det här. Jisses amalia. Mina vänner är utspridda över hela Sverige och Europa och jag flänger omkring som en vilsen höna överallt. Mormor undrade om hon skulle skicka födelsedagskortet utrikes, till Uppsala eller till Norrköping. Mitt sinne är fullkomligt utmattat. Fysiskt har jag kanske inte varit på en lång radda platser, men det känns som att jag redan bott i Frankrike, Spanien, Oslo och Stockholm också. Jag är ständigt påväg, blir aldrig nöjd. Flänger hit och dit och letar nya äventyr och tappar kontakten med så många att det känns riktigt ruttet.
.
Jag känner mig inte ens hemma hemma längre. Jag vill vara Johanna Svensson. Jag vill klaga på varje måndagsmorgon och längta till den tjugofemte varje månad. Köpa knäckebröd och pasta i mataffären. Ha självklara sopptorsdagar med en drös vänner och göra storbak på helgerna. Sova ut på välförtjänta lördagar och gå till kyrkan varje söndagsförmiddag.
.
Hade jag sett de här raderna för ett år sedan hade jag fått ont i magen, men ja det känns faktiskt så. Jag vill ha svenssonvardag.

Lyx

Efter en vecka med budgetschampo och trassligt hår införskaffade jag dessa häromdagen.

På Hårvårdsbaren finns de för halva priset och de rekommenderas verkligen!

 


RSS 2.0