Swing on sister
Jisses, vilken fin helg jag haft. En fredagskväll med Stina, lyxiga take away-burgare, Love actually och tidigt julmys. För henne är det julledigt redan på onsdag så det var till att passa på att säga hejdå! 

Ett svingigt kallt Notting Hill på lördagen, men det hör till när man går med en varm choklad i handen på Portobello market, tittar på fina människor och vet att snart är det jul. Planen var att julshoppa, men det gick precis som vanligt. Bland annat tyckte jag tre par tunna strumpbyxor passade fint såhär i kylan. Ja, och kvällen var ju bara tvungen att förgyllas med Notting Hill i filmversion också. Att den var så rolig hade jag glömt?

Söndagen var ett smärre äventyr av sjuklingar, afrikansk mat, busskaos, bra livemusik på pub, skrattretande  raggningsrepliker och risgrynsgröt. Kom hem alldeles för sent, sov alldeles för lite och var alldeles för trött imorse. Men det har varit så värt det :)

Här har vi haft sjukstuga senaste veckan, med sängliggande mammor, snoriga pojkar och sjukhusbesök. Så förra veckan var kalasjobbig. Men vi är på bättringsvägen tror jag! Bilden längst ner är definitivt inte från helgen, det har regnat något förskräckligt, men annars så har de flesta dagarna sett ut sådär sedan jag kom. Jag tycker vädret är tusen gånger bättre här.. Jaja, puss o kram o på återseende:)


I min kalender snart?


Det
bästa
med
att
bo
här
måste
vara
att
massa konserter och musikaler
finns bakom hörnet
och man faktiskt har råd med sådan älskad underhållning.

St Pauls

I lördags var det Lord Mayors Day - och jag vet fortfarande inte vad det är - men, det var iallafall gratis inträde och uppträdande av Urdang Academy i St Pauls Cathedral. Så sjukt mäktig byggnad, asstor! Hursom, showen var en fantastisk mix av balett, sång och street. Det var första gången jag såg proper balett =) Så, nu skulle jag inte ha något emot att se Svansjön som de gör så mycket reklam för... Den lär ju vara vacker!

 
 


SöndagSådär svart och stilren var hon idag.
Idag har jag varit i kyrkan och träffat min käre vän, och vet ni vad! Tog bara fyrtio minuter dit, = jag kan gå ofta. Yey! (Det är ju inte direkt på andra sidan gatan, men det tar minst en och en halv timme till kyrkan jag brukade gå till, så...). Resten av dagen har jag spenderat tillsammans med Josepha. Hon är en rolig tös! Nu ska jag ringa Sverige! Kramsikramsi


Gossip, girl!

Hej, sager vi fran ett frammande radhus. Sitter barnvakt - det ar glassigt ibland ska ni veta! Fyra ungar sover och jag internetar med mina loss. Som lite smaskigt nattskvaller kan jag ju beratta om hur det gar med kandisspanandet.

- Daniel Craig, bor vid Hugos tennisbana. Kanns tryggt med en riktig man i narheten.
- Robert Pattinsons barndomshem och foraldrar haller till i grannbyn - haha -, ingen har dock skadat herr Pattinson i egen person annu.
- Mick Jagger lever glassigt i en villa utanfor Richmond park
- Och sa senaste nytt; Duffy ar numera hemmastadd i Barnes. Hon sags vara kort och tjock, men fortfarande trevlig.

Detta konfirmeras av East Sheen Mammaklubbar! Nu ska jag gora nagot vettigare och lasa min bok. Just nu ar det Lovely bones av Alice Seabold. Kramsikramsi!
Augustisommar


 
  

Hittade roliga bilder från sensommaren. Det här var en underbar dag. En spontan tur till mårn, och ett mysigt hejdå till fint folk! Åh, idag saknar jag Sverige alltså. Vet ni hur mycket jag tycker om er eller?! Planen från Heathrow - eller Gatwick - lyfter över huset en gång i minuten. Idag längtar jag till köttbullar och spårvagnar ungefär en gång i minuten.

Hur det går med mitt projekt? Jodå, idag har jag bara spenderat tre pund OCH tackat ja till två barnvaktskvällar i helgen. Pengarna går till min-nya-dator-kuvertet i byrålådan!


Tisdag

Godmorgon!
Jag har Willoughby i knät, han hälsar:
bbbbbbbbbbbbbbbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Fint. Idag är en busy busy day, och nu ska vi iväg på playgroup.
Jag känner dessutom inte alls av nattens 7 timmars sömn, ack ack.
Jajja... bäst att röra på sig!
:)


Blue skyMin blå jacka är fiiin tycker jag.
Idag har jag bestämt mig för att börja leva billigt (bra, med tanke på att min gårdag kostade typ 90 pund), vi får se hur det går! Det är ganska svårt när man fått en rutin av att spendera ett studiebidrag i veckan, men det gick ju för fem månader sedan så det ska väl gå igen!
På återseende=)


Jul jul strålande jul!Nog för att det är full julfeber i mitt huvud redan, men det kändes minst sagt konstigt att gå in på ett Starbucks med julmusik i högtalarna och komma ut med denna dekorativa mugg. På min promenad till Hyde Park beundrade jag Harrods och Harvey Nichols fantastiska julskyltning. Och imorgon ska vi på Christmas Fair. Julen har attackerat London!


Dagar som dessa känns ju inte jättejuliga, men man kan ju inte göra annat än älska dom. Den där kalla, fräsha luften som bara hälsar på vissa höst- och vårdagar är nästan himmelsk, tycker jag. Sådana här dagar hoppar jag ur sängen tidigt.


Death cab for cutie i öronen och osunt hög volym. Det är nice ibland! Efter detta äventyr träffade jag Karin för en varm choklad, och sedan på teater med ett par tjejer från skolan. Min första riktiga teater någonsin typ. Det var jättekul! Publiken bestod av 70+are och au pairer, så det där erbjudandet om gratis teater om man är under 26 behövs nog för att hålla kulturen på fötter!


Candyking

Sitter här mitt i natten och knaprar candyking-godis. Finns ju inga hyllmetrar med lösviktsgodis i det här landet så man får ju passa på när tillfälle ges! Jag och Nikki har sett This is it ikväll. Det var en sådan film där jag får sådan längt efter att jobba med show och underhållning, för att sedan ta ner mig själv på jorden och inse att jag inte är kreativ nog. Men vilket roligt jobb det måste vara för den som kan! Hursom, den filmen hörde ju inte hemma på bioduken i alla fall. Ska ses i tv-soffan!

Min vecka har varit upptagen. Jobbat jobbat jobbat! Igår brände vi Guy Fawkes på brasa här, ni vet, V for vendetta, killen som skulle spränga Houses of Parliament. Det var massa folk ute. Jag gillar sånt. Lite festkänsla på något sätt! Och imorgon ska jag på min första teater! Jag har höga förväntningar =)

Det var allt för nu. Ska återvända till godispåsen.
Over and out!


Barn

En förmmiddag i parken med tre mysungar.
Ibland är de så stört söta, faktiskt!


RSS 2.0