Fin söndag

Idag har jag varit kors och tvärs över london för ett par h&m-byxor. Och tror ni inte att de i slutändan ändå finns i den centralaste av centrala butikerna, på oxford street. Hursom, nu är de mina och sitter som en smäck! Då blir man glad. (Det är de där chloé-kopiorna med ljusblå lappar över knäna).Så imorrn är det måndag. Bra måndagssaker:
Skola (oftast kul)
Det förväntas bli kalassoligt!
Chill till klockan 15
Barnvakta för grannen

Så mina måndagar är inte lika hemska som de var innan jul, vilket i sin tur gör att söndagskvällarna blir mycket bättre.
Toppen!

Life is painful


Bland annat gjorde vi ett spontanbesök på biografen idag.
En sådan genomhemsk film som lämnar en med tanken vad tusan klagar jag för.
Hjärtskärande och lite av ett wake up-call. Jag har det så oförskämt bra.

IKEA

Häromdagen gjorde Jessica ett besök på Ikea och hem kom bland annat skorpor, flädersaft och Wästgöta kloster-ost. Jag blev smått lycklig, för allt det här är ju himmelskt gott. Namnam!

Alltså det här är helt sjukt

Jag kom precis på att halva tiden som au pair redan gått
tjugofyra veckor har jag bott här och bara tjugotvå är kvar
herregud..

Sjukstuga

Hejhej
Vilken otur jag har! Just när det är ledigt och någorlunda väder, ja då kan vi passa på att bli sjuka! Jag har ett dunkande huvud, huttrar och säkert halsfluss också. Dagens bedrift att äta en roast lunch är avklarad, och nu ska jag lägga mig i soffan för att läsa och titta på tv resten av dagen. Livet är hårt ibland.Har någon läst The shack? Bra? Dålig?

Rosa telefoner och pyssel

Här sitter jag på hallgolvet och lyssnar på Veronica Maggio. Jag ska snart iväg och vara barnvakt och förhoppningsvis få betalt för att se på film hela kvällen. Inatt råkade jag sova över hos hanna. Ja, råkade. Jessica skymtade min tomma säng och blev dubbelt orolig när jag inte svarade på mobilen. Batteriet hade dött under natten och hon har lovat mig en ny i ungefär två veckor men tillhör den där sortens människor som pratar mer än de får saker gjorda. Efter lite hintande om att det är klart jag inte svarar om mobilen aldrig funkar, så har jag nu äntligen en fin jätterosa pryl i handen. Känns fint.

Idag har jag gått en långpromenad tillsammans med Karin, och trots grå himmel och icke existerande solsken så kunde det inte varit mer uppfriskande. Härligt! Barnen har varit riktiga änglar den gångna veckan också, häromdagen ritade vi istället för att gråta till exempel. Och det här är ungefär så långt jag kommer i pysselväg, penna och papper:
Mysigt ändå!
Om dans och socker

Igår var jag på danslektion.
Hotpop, alltså såhär typ. Den enda erfarenhet jag har är barnlektioner och nattklubbsdansgolv så jag var kanske inte riktigt på samma nivå, haha. Men det var väldans intressant. Vi får väl se vad jag fastnar för.

Och så avslutar vi såhär så att alla vi med sockerförbud längtar till lördag:här
godnatt


Pocahontas

Jag gillade avatar sådär våldsamt mycket.
Och jämförelserna med pocahontas gör den ju bara ännu bättre.
För pocahontas, vilken nostalgi! Så bra det var!

Schvenska kläder

 

De svarta skorna fast i rött - jag hittar ingen bild - planerar jag att införskaffa i helgen. Assnygga var dom! Resten vill jag bara ha men monki finns inte här. Spetsklänningen ser ju finfin ut! Och jag ska inte till Sverige förns i mars...

Nåväl, nu ska jag pyssla med vettigare saker.
Imorgon blir en spännande dag.
Godnatt


Snabbis


Jovars, sitter här och ska snart jobba. Idag betyder det att gå till tennis och det är chill!
Inga bilder. Kanske skulle ta med kameran dit förresten? Har varit i skolan och har fikat och tackar gudihimlen för att börja kl tre! Förhoppningsvis blir det så varje dag typ! Längtar till våren också. Igår var det kalasväder och folk satt på uteserveringarna när jag tog en tvåtimmarspromenad i parken. Och idag är det grått igen.
pusshej

Brrr!

Hellå!

Det är kaaaalllt!

Vi har besökt Tower of London idag, så nu kan jag en massa om mördarkungar och kronjuveler. Och så huttrar jag också, det har varit så svinigt kallt! Brrrr! Mannen i blårött tog oss med på en liten guidad tur, och han bodde i towern! Där han ni någon som är passionerad. Så pass att vi ibland glömde bort den bitande kylan och skrattade åt skämten istället. Han var skämtarn själv förstår ni :)

 


Trevlig måndag på er.
:)

Att fika
Fikar gör man lätt alldeles för mycket när man är au pair. Liksom hobbyn man har. Men hittils har jag bara köpt en kaffe och två varm choklad. Inga kakor! Nyårslöften gillar jag alltså! Jag tror jag har tre än så länge, men jag brukar tillåta mig själv att bygga på listan ett tag in i januari.

♥ Sötsaksfria vardagar. Sånt gör ju en del, och det är ju faktiskt väldigt smart
♥ Bli tennisproffs. Okej, lära mig tennis. (här måste vi komma på ett konkret mål)
♥ Börja läsa igen. Minst en bok i månaden iallafall.

Får se hur det här går=)!

100107

Igårkväll vid midnatt åkte föräldrarna till sjukhuset, så idag har jag gjort alltihop själv från väckning. Kändes minst sagt konstigt att behöva ställa alla dörrar på vid gavel för att försäkra mig om att jag skulle vakna om barnen grät. Mest har jag busat med den här krabaten, som blev lite bitter när han upptäckte att det gör ont att slå sig själv i huvudet med en träpinne.

Och, det blev en liten flicka! Ska bli så roligt att se henne och få höra vad hon heter. Efter det här dygnet vill jag nog aldrig bli gravid heller. Det typ lös skräck ur Jessicas ögon igår. Adoption?


Tillökning


Just nu snöar det som bara den. Gigantiska vackra flingor, men så fort de når marken blir det trist blaskväder. Hursom. Det är såhär att vattnet gått på mamma Jessica! Fantastiskt spännande! Jag hoppas på en flicka, här har vi redan pojkar så det räcker tycker jag. Hihi. Spännande!


Puss till Svärje

Ikväll åker jag tillbaka till London.
Så nu har jag rullat köttbullar som ska bli min sista middag.
Ska krama alla hejdå och sitter här och peppar mig själv!
Det här ska bli bra! 

RSS 2.0