I min egna säng


Inatt sov jag i min egna säng. Sjukt vad skönt det var! Täcke! Tystnad! Lugn och ro! Jag har bott på soffan i vardagsrummet 12 nätter nu förstår ni! Och inte vilket vardagsrum som helst, utan ett där 10 olika personer ränner fram och tillbaka hela tiden :)


Fru...


...kost

Wienerbrödsfrukost 7.30 på ett berg.


Hejs!


Jag blir sa sugen pa att veta om ni fortfarande lever dar hemma, har lever man ju i en himmelsk isoleringscell sa det kanns som ni bara forsvunnit pa nat skumt satt. Sa nu laser jag eera bloggar. Haha. For ringa och smsa ar for dyrt.

Igarkvall upplevde vi (nog) lite spansk kultur pa ett mycket otrevligt satt. Hade tydligen lart kanna folk pa fel sida av lagen. Langt ifran lagen. Men vi kutade darifran. Och lar av vara misstag! :) Sa efter att ha varit i Frankrike en svang idag, solat, kort mer tennis bar det nu av till gokartbanan. Josses amalia. Undrar hur det gar, det ar debuten.
Puss, jag saknar er

Mujeres, hombres y niños..!


Man kommer inte ens ifran svensk sommar pa midsommar har nere, just igar av alla dagar passerade ett kort askvader forbi. Haha, ganska roligt tycker jag.

Vi har apfint vader annars, jag strugglar ju som vanligt med att bli brun. Funkar inte jattebra. Dumma pigment. Imorse kl 7.30 stod jag och Fia pa tennisbanan, Sa hurtiga ar vi har nere! Tennis och morrondopp, sedan sjukt nyttig frukost! Vi kommer bli proffs. (Jag forsoker bara intala mig sjalv att jag ar duktig, det var egentligen forsta gangen).

Vi har stooor egen pool som ingen annan anvander, ar typ inte en kotte pa hotellet annars. Jag flummar som vanligt runt med Jossan for det mesta, och har verkligen borjat undra om det ar jag som ar fjantig eller hon som ar vuxen eftersom jag kan ha sa roligt med henne.  Hon ar lika gammal som min lillebror men sa sinnessjukt rolig. Hoppas de gifter sig.

Lite annat som jag funderar pa ar om jag verkligen vill bo har. Spanjorerna ar ganska skabbiga. Visserligen tror jag vi hamnat i nan pensionarsstad for det enda jag skadat hittils ar ett stycke attraktiv livraddare, Annars oken.

Och till min forvaning tog det framtills idag innan jag fick lite internetabstinens. Lat ioforsig inte lika bra nu nar jag skrev det som imorse nar jag tankte det.

Vale, nu ska vi vidare. Pa mandag firar spanien nagon sant juan, da are party. Adios!

STUDENTEN


I förrgår tog vi Kunskapare och andra Norrköpingstreor studenten! På podiet var jag så arg att jag kunnat börja gråta, väl ute var känslan helt magnifik och flaket så fruktansvärt kul! Jag fick en kort gråtattack under lunchen, men i övrigt blev dagen tårfri. Jag hann inte riktigt känna.

Studentveckan har gjort Classe till en liten miniidol på en del punkter. Han har sagt en del tänkvärda saker och nu till utspringet fick vi varsin bok och varsitt ordspråk han tyckte passade på oss i studentpresent. Kommer jag minnas med värme! :)

Spenderade studentkvällen på Palace och chefen ringde och grattade mig och frågade om jag kunde jobba fredag natt. Så dagen efter studenten hoppade jag på nattpasset! En upplevelse kan jag säga, och ingen dålig självförtroendekick om man är ute efter det. Jag kom hem vid 6 imorse och fick sova fyra timmar för att hinna med allt idag. Och om fyra timmar igen vaknar vi här hemma för att ta oss till mitt kära España! Dagen har gått i ett idag, men av någon anledning kändes det fantastiskt viktigt att sammanfatta studenten och visa upp lite bilder här. Om inte för er så för min egen skull.

Så håll tillgodo. Syns om två veckor!


- Champagnefrukosten


-Utspring och jordens lyckligaste tjej


<--- kolla den reaktionen! jag sprang in i min gamla pianolärare..

-Flakåk
Vet ni vad jag fått?


Kan ni ana vad som låg häri?


Helt sinnes!
Jag ska se dom live!
Jordens bästa föräldrar!!  Puss!


Spruffjenten


I det här ögonblicket var jag lycklig!


Och idag tar jag studenten!


Wiho!!

En hatt och tre citroner


Det ska regna på torsdag för övrigt. Det känns inte jätteroligt..


Klasskalas


Här kommer en till uppdatering av min studentföljetong. Jag vill dokumentera så mycket som möjligt av den här veckan!

Så igår hade vi en mysig kväll hos Natalie. Kolla finaste bilden!:

Så söta!

Sedan den bästa värdinnan och all vår knytismat och folk.
Mysigt!

fjäril


Lärarmiddag


Jösses amalia, känns som att det här kommer bli en riktigt intensiv vecka.. Hursom har jag säkert redan haft studentveckans bästa kväll, för lärarmiddagen var så sinnesjukt trevlig.

Bordsfolket var av högsta klass och maten kunde inte blivit godare, Classe höll ett sjukt fint tal, spexet var roligt minus fyllan, och sedan ett par roliga timmar på dansgolvet.

 090604


Nu är studentveckan igång.
Det firade vi på Hugo igår, och sedan med att bada badtunna hemma hos Martin.  Kom hem vid fem och låg i sängen till två idag och vanligtvis avskyr jag att sova bort dagarna, men den här veckan får det vara okej.

Kvällens aktivitet är lärarmiddag på Palace, och jag hoppas det blir riktigt roligt. Har en snygg klänning att glädja mig med i annat fall =)! Min garderob förvandlas mer och mer till en blomsterexplosion.

Ha en bra torsdag!Ågelsjön


Igårkväll var det lite försmak på studentveckan, med treor och lärare och grillkväll ute vid Ågelsjön. Asmysigt! Sol och grill, för att sedan köra igång en brasa uppe på berget. Min kamera knäppte otaligt många bilder, här är några... =)Så mysig kväll!

RSS 2.0