underlandet

Imorgon ska mina värdföräldrar på världspremiären av alice in wonderland 3D. jag ska natta fyra ungar medans de minglar med johnny depp, tim burton och prince charles. hur gör han egentligen för att bli bjuden på såna här event?

Mangomymango

Godaste frukosten åt jag i helgen!

Ikväll sitter jag och snörvlar och lyssnar på Florence + The Machine. Bara känner hur jag kommer snora hela natten och dricka honungsvatten hela morgondagen. Hursom haver, det regnar så gräsligt här nu. Vaknar av regnsmatter, somnar av regnsmatter. Och så vidare. Londonvädret verkar ha hittat hem... Visst att ni har snö&istappar, men vad säger ni om den här prognosen?

 

Vill gå i idé eller dricka varm choklad i soffan med en vän hela dagarna. Kanske småprata i karins dubbelsäng eller äta pannkakor i hannas kök. Så imorgon ska vi sno en varsin fåtölj på starbucks (som jag egentligen inte gillar, men har väldans goda frukostcroissanter. och snygga muggar.) och stirra ut i skyfallet. Det känns bra i hjärtat.

Och snart måste det ju ändå bli vår...

xoxo pinglor


Jag kan inte ett ord på franska men det gör inget...

Jag har sådan tur och har en tredagarshelg! Och sen ännu mera tur och har en tredagarshelg med kalasväder! Då blir man lycklig. Jag träffade Anna i Knightsbridge på fredagsförmiddagen, hon shoppade loss på Harrods och jag snålade med blicken fäst på en Parisresa som äntligen är bokad! Tjihoo vad roligt det ska bli!

Camilla

Barnaskaran ökades ju på för ett par veckor sen, och såhär ser det nya tillskottet ut:

Väldigt söt faktiskt!


Tiden flyger. Känns som att jag postade förra inlägget igår! Men så var det ju uppenbarligen inte..

Det är alldeles för kallt i London, och au pairerna drömmer om vår&sommar och pratar sig varma om hur bra livet blir då. Då ska vi picknicka i Richmond park & åka till Notting hill i långklänningar, äta glass & promenera längs themsen. Jag sprang längs themsen förra veckan och är fortfarande stolt! Asbra var det.

& igår var det ju alla hjärtans dag.

Så här såg andra halvan ut för mig. Hahaha jag kan inte älska den första bilden mer! Efter ett mysigt pannkakskalas spann jag och hanna vidare på vårt nya intresse. Det här med att videoblogga kan ju göra att man dör av skratt!

Första halvan lunchades det på en pub i Richmond med Karin, henne tycker jag också om. Mysigt!

Namnam!

För sisådär två veckor sedan fyllde min värdmamma år,
och då bakade vi en simpel kaka som var helt overkligt god.
Japp, det vattnas fortfarande i munnen!
Och mysigt var det också!

£2

Den första har jag hört är bra och den andra har jag fått läxorder om att läsa

Båda två till priset av en kaffe, både ekonomiskt och miljövänligt!


RSS 2.0