Jag tror sommaren kom...

En tokigt somrig och fantastisk helg har det varit. Fredagsnatten var ett äventyr i Hammersmith och Barnes (dvs. grannbyarna som jag ibland vill kalla dem) med snygga britter och tokigheter. På lördagen åkte jag och Karin till Hampstead heath långt uppe i norra london och strosade och solade mest. Min stackars hud som kan klara sig på mindre än tjugosju grader och gassande sol för att bli sönderbränd klagade rejält på kvällen kan jag lova... Och så blev det söndag och Frida, Britta, Karin och jag tog bussen till Oxford. Det var som semester! Så tyst och fridfullt att vi kände att vi var tvungna att viska ibland för att inte störa studenterna som satt där i sina mysiga universitetsträdgårdar med böcker och plugg i högsta hugg.

Ja, och idag var det trettio grader och nästan ingen vind. Om jag inte vetat att jag kommer få bada i svenska sjöar snart så hade livet varit hårt för jag är så tokigt badsugen! Jag brukar säga att vår är det bästa som finns men jag undrar om det stämmer.. Haha. Pussomys


Paris.

Tjena bloggen! Jag bloggpausar ganska ofta verkar det som =) Så är det ibland! Jag har alldeles för roligt på andra ställen än i cyberspace eller så kan vi ju säga! Nu slänger jag bara upp en bunt bilder, varken redigerade eller med någon beskrivning, men lite såhär såg fyra parisdagar ut iallafall. Ni kan ju väva ihop en egen intressant berättelse om vad vi gjorde och hur det var, eller så läser ni facit här;


Allt var bäst.

Åh, jag längtar tillbaka till de där nutellacrepsen... namnam! Jajja, åker ni någonsin till London så ta tåget till Paris;)
Haha, puss!

Jag vill vara en fransyskaNär jag får några sekunder över och inte leker med barn, går i skolan, framtidspysslar eller har tappat inspirationen så ska jag uppdatera er på paris, men jag har aldrig ångrat mina sex spanskaår så mycket som i helgen. Tjena, det var fantastiskt!

Jag kommer aldrig komma i säng...Ikväll sörjer jag verkligen att internet inte funkar som det ska i mitt rum, ja ikväll är det hårt!

Godmorgon


Godmorgon sverige!
Här sitter jag i en halvmålad trapp och har börjat klippa ihop en digital fotobok som jag tänkte ge som hejdåpresent i juni när det är dags att flytta hem - tänk att det faktiskt kommit hit! Jag kom hem i gryningen imorse och satt och filosoferade lite över mitt år. Jag kommer sakna alla tjejer i mängder! Hade en suverän kväll igår i norra london - norra london, bästa london - med en massa dans och skratt och det var bara tokigt bra! Nikki visade upp hennes helt fabulösa dansskills det var helt otroligt.

Idag är det bank holiday här, så två heldagar ska jag jobba och på torsdag morgon sitter jag på tåget till paris. Ni anar inte vad jag längtar!! Det ska bli bäst! Nu ska jag åka någonstans och leta strumpor att ha i mina klackar. Pussokramis

RSS 2.0